Trogir és Ciovo szigete
Fejléc
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Okrugi Riviéra
 
Képtár
 
Čiovói videók
 
Trogiri videók
 
Horvát videók
 
Panorámaképek
 
TV Trogir
 
Városok
 
Látnivalók
 
Jó tudni
 
Érdekességek
 
Bannercsere

gerlaj hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.

Weboptim Keresőmarketing

Horvát-apartman.wyw.hu - Horvátország

LinkBank

A magyar linkjegyzék

SzuperPiac.hu - képes hirdetés ingyenesen!

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Bungalo,Linkgyűjtemény

Chat-Lak-ozz! a chat

Utazás apró

Magyar Honlap Linkek

Ingyenes apróhirdetés

Maxapró - Ingyenes apróhirdetés

 
Vendégkönyv
[48-29] [28-9] [8-1]

2018.10.08. 11:13 Idézet
Follow the instructions below to install office on a Windows computer:
Go to office.com/setup through your internet browser like chrome,Firefox or Internet Explorer.
Now Sign in with your Microsoft Account that you have created already else If you don’t have an Microsoft Office account you need to create a new one.
 Once you are signed in select "Install Office".
It will ask you to enter your product key,complete this process.
Then Office 365 will be automatically Installed your Windows PC or Mac.
Depending on your browser.
Click Save.
Run, Setup or Save File.
Open the file you saved and follow the onscreen Instructions.
Thats it.
For more assistanec regarding office 365 setup please do visit : https://officecomsetup-office.org/

2013.09.24. 17:22 Idézet
GAUBE és SODA apartmanok

Kedves Lajos !

Mi a nagyobb házban voltunk a családommal (GAUBE), ahol nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. A házaspár mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat, nekem a születésnapom erre az időszakra esett, és az adataimból látták. Mint utólag megtudtam, rögtön kezdtek szervezkedni a férjemmel az ünnepi vacsorát ők főzték meg és nem is akármilyet J Ajándékot, tortát kaptam ! Szóval minden tökéletes volt.

A másik házban viszont (SODA), volt egy kis probléma . Az idős hölgy nem volt valami barátságos. Ugyanis nehéz volt ennyi főre elosztani az alvást, hogy mindenkinek jó legyen. Aztán , mikor végre kitaláltuk ,hogy az öt fiú aludjon ott, Ő nem  engedte. Közölte, hogy nem engedi mert 5 fiú és biztos hangoskodnak, törnek-zúznak majd.

Ez kicsit sem volt szimpatikus, , mert 1. Nem ismer minket . 2. Szerintem nem általánosíthat és nem sérthet meg így ismeretlenül senkit (még akkor sem , ha már volt rossz tapasztalata. 3. Mi van ha akkor, ha nem  tudja előre kik a foglalók ? Akkor nem engedi be őket , amikor megérkeznek...

Úgy gondolom, Ő ilyet nem tehet meg. Az más, ha már ott vannak a gyerekek és rosszul viselkednek. Egyébként, 3 húsz év feletti felnőttről és kettő gyerekről beszélünk, akik csak aludni jártak haza, és egyébként sem problémás emberkék, mellesleg intelligens emberek vagyunk Az nagyon rosszul esett, hogy húzogatta a száját és undorító módon gesztikulált, mert egy szót sem tudott angolul. Az első órákban ez megkeserítette a nyaralás kezdetét, de utána mindenért kárpótolt a tündéri házaspár.

Elnézést, hogy így kifakadtam, de ha nem kérdezi, akkor ezért csak nem írtam volna.

Köszönjük még egyszer a segítségét !

Minden jót és szép napot kívánok !

Üdvözlettel : H. Ágnes


2013.09.18. 06:56 Idézet
SPARMA apartmanok
Kedves Lajos!
 
A szállással messze menőkig elégedettek voltunk. Takaros kis házikó, minden szükséges konyhai felszereléssel ellátva, terasszal, ami a valóban 40 m-re fekvő tengerre néz.
 
A házigazda néni nagyon kedves, vendégszerető és bár nem perfect az angolja, de ügyesen megérteti magát.

Az időnk végig remek volt és felfedeztük a sziget minden szegletét. Nagyon ajánlom, ha valaki a környéken nyaral, ne hagyja ki a hajóbérlési lehetőséget. Egy egész napr béreltünk egy 6 személyes hajót és körbejahókáztuk Ciovo szigetét. Trogirba majdnem minden este betértünk, mert hiába pici kis városka, nem lehet megunni.
 
A segítségét pedig ismételten hálásan köszönöm, nagyban megkönnyítette a dolgunkat.
 
Üdvözlettel:
Erős Anikó

2013.09.17. 08:20 Idézet
MERI apartman (2013.8.31-9.7.)

Kedves Lajos,
köszönjük a szíves útbaigazítást és a jó tanácsokat. A szúnyogok szerencsére megijedtek az érkezésünk hírére, mi már nem találkoztunk velük.
A szállás valóban nagyon jó volt, a kilátás lenyűgöző és a háziak is igazán kedvesek és figyelmesek voltak. Többször kaptunk süteményt, pálinkát. Búcsúzáskor zavarba ejtően aranyosak voltak. Stanko úrtól kaptam egy hatalmas csokor virágot a kertből,levendulával,babérral és kaptunk egy-egy ág zöld mandarint mutatóba. Nekünk ez kuriózum.
Nekik is meg fogom köszönni a szíves látást, nagyon jól éreztük magunkat. Bátran fogom ajánlani őket mindenkinek, aki Horvátországban akar nyaralni.

Köszönettel
Zsebeházi Jolán


2013.08.29. 10:43 Idézet
MERI apartman

Kedves Lajos!

Köszönjük szépen az utazásszervezést, most is kitűnően éreztük magunkat. Az apartman kifogástalan volt, a háziak kedvesek és segítőkészek. Maximálisan elégedettek voltunk mindennel.

Az apartman egyébként mindennel felszerelt: nagy, fagyasztós hűtő, mosogatógép, gáztűzhely sütővel, filteres kávéfőző, tiszta törölközők, hajszárító...


A legnagyobb tisztelettel:
Tibortz család


2013.08.07. 11:39 Idézet
NEVE apartmanok (Marina-Poljica)

Kedves Lajos,

Most, hogy túl vagyok az első napok roham munkáin, ime a tapasztalatok:

  • a hely maga nagyon szép, és bár az, hogy ez egy nagy öbölben van nem enged kilátást a végtelen tengerre, cserébe viszont csendes tiszta vízben lehet fürödni, és a kilátás így is nagyon szép
  • az apartman egyszerű felszereltségű de a tengerhez való közelsége és a házi asszony kedvessége bőven ellensúlyozza ezt
  • az apartman egyébként tiszta és kulturált, és mint fent is említettem a házi asszony nagyon kedves - kétszer kaptunk általa sütött igazán finom sűtit tőle, és egyszer egy nagyon finom helyi halvacsorát is készített számunkra, hogy csak a tényeket említsem,
  • de ezen kívűl is nagyon kedves és segítőkész volt a család minden tagjával, beleértve ebbe Sanyikát (a labradort) is .


Összességében úgy jöttünk el, hogy ide bármikor szívesen visszatérnénk.

A helyet tudom ajánlani bárkinek aki nem a luxust keresi, hanem élvezi a természetes egyszerűséget, a meleg kedvességet és barátságosságot, és persze a tenger közelsége (10 m) által nyújtott szabadságot.

Végűl szeretném megköszönni, hogy ajánlotta nekünk ezt az apartmant, igazán szép napokat töltöttünk itt az egész családdal.
Nem látom még, hogyan alakúl a jövő évünk, de remélem, hogy lesz még alkalmunk ide visszatérni valamikor, akkor esetleg már a bátyámmal és az ő családjával együtt.

Még egyszer köszönöm a segítségét, és minden jót kívánok Önnek is.

L. Tünde

 


2013.08.03. 21:13 Idézet
SANDA apartmanok

Kedves Lajos!

Nagyon kellemesen telt az a néhány nap, amit Ciovo szigetén töltöttünk. Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A szállásadó nagyon kedves, szimpatikus volt, az apartman pedig nagyon szép és tiszta volt.  Már másodszor jártunk a szigeten, de nem tudunk vele betelni, el tudnánk ott képzelni az életünket. :)

A szüleink először jártak a tengernél és úgy gondoljuk ennél szebb helyre nem is vihettük volna őket.:)

Egy életre szóló élmény volt számukra is a rövid de annál maradandóbb nyaralás!

 

Köszönjük a segítségét!

Üdvözlettel

Cz. Beáta


2013.07.04. 20:31 Idézet

Kedves Gergely Úr (Curkovic apartman)

Nem csalódtunk az Ön által szervezett nyaralásunkban nagyon jól éreztük magunkat

a tizes skálás mi 10-re értékeltük Önöket. Reméljük lesz még lehetóségünk visszatérni

Önökhöz Mindent köszönettel GÁTSZ


2012.09.07. 19:50 Idézet
DELIJA apartmanok
Kedves Lajos!
 
Szeretnék köszönetet mondani a szállásközvetítésért Togir-Okrug Gornijban. Kiválóan éreztük magunkat, semmi kényelmetlenség nem adódott. Kicsit ugyan keresgélnünk kellett, mire megtaláltuk a címet. De ezen kívül tényleg semmi negatívum nem volt.
Ezúton kérem tisztelettel, továbbítsa köszönetünket a Delija apartman házigazdájának, mert távozásunkkor nem volt jelen, sajnos személyesen nem tudtuk megköszönni, hogy biztosította számunkra a gondtalan pihenés otthonos körülményeit.
 
Köszönjük szépen, remélem jövőre is tudunk élni szolgáltatásaival.
Minden jót kívánok!
Tisztelettel: T. Alexandra

2012.08.25. 16:11 Idézet
Jerkovic apartman

Az idei év már a második volt, hogy Gergely úr segítséégvel foglaltunk szállást, és idén sem csalódtunk. Az apartman közel van a tengerhez. már az utca végén szépen kiépített strand található, és balra jobbra elhaladva  mindenhol lehet fürödni. A szállás teljesen megfelelő volt, bár nagyon meleg volt, erről nem a szállásadó tehetett. A közlekedés bizony autóval kicsit kaotikus de gyalog sok hely elérhető. Érdemes a kis hajókat kihasználni. 

Erika


2012.08.22. 17:07 Idézet
Tatjana apartmanok

Kedves Lajos!

A nyaralás remek volt. Köszönöm a segítséget. :)

Üdvözlettel
               F. Zoltán


2012.08.22. 15:45 Idézet
Sanda apartman

Tisztelt Gergely Úr !

A szállás szép, tiszta , rendezett volt. A kilátás remek. Jól éreztük magunkat !
Köszönöm a sok segítséget !

üdvözlettel:
V. Ádám


2012.07.23. 09:58 Idézet
Anita

Kedves Lajos!

Köszönjük a segítséget! Valóban nagyon jó választás volt számunkra a Papic apartman. Csendes helyen van, nincs messze a part sem. A tulajdonos kedves. A kavicsos part nagyon jó volt, nagyobb fiunk tudott búvárkodni, kislányunk pedig pakolta a kavicsot. Voltunk Omisban, homokosabb részen is, de nem éreztünk ilyen jól magunkat, mint itt. Ha valaki megy a Papicba, mindenképp menjen el a sziget másik oldalára fürödni, az utcából kijövet egyből balra(Put Tatinje). Kavicsos az út, nincs messze gyalog sem, megéri. Kristálytiszta a víz, imádták a gyerkőcök, nincsenek sokan, nincs kikötő, rengeteg szépséget lehet látni a tengerben (sünök, halak, csillag). 

Aki Ciovo-ra megy készüljön fel az esti dugóra. Elég szükek az utcák, a horvátok nem foglalkoznak azzal,hogy ki megy főútvonalon és ki nem, gyalogos is rengeteg az úton, mivel nem sok helyen van járda, így ezek miatt Trogir felé sor alakul ki. Bár én közben bementem a pékségbe (ami kötelező!!!) , nagyon finomak a pékáruik), sokat fotóztam a kocsiból, így gyorsan elment az idő.

Nagyon jól éreztük magunkat! Legszívesebben maradtunk volna még 2 hetet! :)

Köszönünk mindent!

Üdv

Anita


2011.09.04. 22:31 Idézet
ZDENKA apartmanok

Tisztelt Gergely Úr!


Az apartmanról csak jókat tudok írni. Az erkélyről csodálatos a kilátás. Közvetlenül a ház előtt is lehet strandolni, de 2-300 méterre
egy gyönyörű, tiszta kis kavicsos öböl is található. Az apartman új, tiszta és minden szükséges eszközzel fel van szerelve, tágas,négyen kényelmesen elfértünk. A tulajdonos édesanyja  a szomszéd házban lakik, nagyon kedves és segítőkész volt.Parkolni a ház mögött lehet.Pár perc séta egy kis bolt, ahol az alapvető dolgokat lehet kapni.  Mi nagyon jól éreztük magunkat,másnak is bátran ajánlom az apartmant.

H. Valéria

 


2011.09.03. 07:44 Idézet

Kedves Lajos.

Köszönjük a segítséget az  ( DUBRAVKA) apartman tágas 4 szemályre nagyon kényelmes a tenger egy kicsit meszebb volt mint hirdették , de ha még egy kicsit sétált az ember akkor nagyon szép részre is el lehetett érni kb: 15 perc alatt és akkor nem a kikötőben kelett fürdeni.

A szobából szép volt a kilátás látni lehetett a tengert ,mind két erkélyünk  rá nézett  , a felső szint az egész milyenk volt. A szigetről kijutni nem volt könyű arra kell időt szánni , mert kb 1,5 órát álltunk a sorban.

Minden a legnagyobb rendben volt jól éreztük magunkat.


2011.08.22. 16:47 Idézet
GOGE apartman
 Kedves Lajos!
 
Szeretném megköszönni a közreműködését, nagyon jól éreztük magunkat. Az apartman kifogástalan volt,a tulajdonos kedves, aranyos.Az időnk is csodálatos volt, a sziget gyönyörű. Egyetlen negatívum volt,mégpedig a közlekedés a sziget és Trogir között. Szombaton hazafelé a kb.2,5 km utat 1 óra 50perc alatt tettük meg. Egyébként esténként hajóval mentünk át. Megnéztük a Krka Nemzeti Parkot is, meseszép.
Tobbbi jó munkát kívánunk Önnek. Köszönjük szépen még egyszer.
 
Üdvözlettel: Ildikó

 


2011.08.22. 16:45 Idézet
JERKOVIC apartmanok

Kedves Lajos!

A térképet már nem kaptuk meg indulás előtt, de  egy-két nap után rátaláltunk a lehetőségekre, bár valóban nagy dugók voltak itt is ott is, úgyhogy alapvetően a szigetet jártuk be és csodálatos volt, akárcsak a Kastélyok öble, érdemes volt kivárni a két órát, amíg kiértük, sajnos nekünk a hajnali kelés nem megy, úgyhogy maradt az álldogálás. A szállás is nagyon jó volt, aranyosak voltak a háziak és az idő végig 30 fok fölött kedveskedett nekünk, úgyhogy volt napfürdő, tengerfürdő, sok sok kirándulás, naplemente és telihold, nagyon köszönjük a szervezést!!
üdvözlettel:

H. Judit


2011.08.20. 18:42 Idézet

POGLED apartmanok

Tisztelt Gergely Lajos!

Szeretnénk megköszönni a nyaraláshoz nyújtott segítségét. A szállás nagyon jó volt, azonban meglepetésként ért minket, hogy milyen meredek helyre kellett felkaptatni az autóval. Az apartman jól felszerelt volt, azonban hiányoltuk a törölközőt, mivel négyen voltunk, de csak 1 db törölköző volt kitéve.

A házi bácsi barátságos, közvetlen volt, azonban angolul nem, de oroszul kiválóan lehetett vele beszélgetni.

Reméljük, jövőre is segítségünkre lesz.

Dobsiék


2011.08.20. 11:03 Idézet
Szilágyi Attiláné

Tisztelt Gergely úr!

Megérkeztünk Ciovó szigetéről,a Cukorvic apartmanból. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás kitűnő volt. Mi a földszinti szállást vállasztottuk, hogy örökmozgó kisfiam ne legyen korlátozva. A kilátás rögtön a Mavartica öbölre esett, ami egy gyönyörű hely. A szállás teljesen felszerelt, a főzéshez minden megtalálható. Alváshoz ágynemű, vékony vastag pléd. A konyhában még mosogató gép is van. A képek élethűen mutatták a szállást. A háziak nagyon kedvesek, angolul tökéletesen beszéltek, a pihenésünket nem zavarták.A fiúk nagyon sokat búvárkodtak, mindig találtak valami kincset. Este jókat sétáltunk. A fagyi nagyon finom és óriási adag. Nem akarok annyi jót írni, mert akkor jövőre mindenki ide akar jönni.

Mindenkinek további szép nyarat!

Erika


2011.08.17. 16:10 Idézet

Tisztelt Gergely Úr!

Köszönjük érdeklődését, a nyaralásunk nagyon jól telt!

Az apartmanról előzetesen megtekintett fotók hűen tükrözték a valóságot.

A konyha nagyon jól felszerelt, az  apartman tágas és kénylemes.

Négy fő számára ideális:)

Az első emeleti teraszról nagyszerű a kilátás a tengerre, ideális hely a közös étkezésekhez.

A tulajdonosok ( idős házaspár) érkezésünkkor üditővel és borral fogadtak minket.

Ott létünk idje alatt minden kérésünket szinte azonnal teljesítették,végig nagyon vendégszeretőek voltak.

Az autó parkolás jól megoldható több kocsi számára is van elegendő hely.

A strand valóban 50 m-re volt a tengertől, kénylemes sétával elérhető.

Trogir városába való bejutás kissé nehézkes volt, a szűk és meredek utcák miatt.

Ezért inkább vizi taxival közlekedtünk.

A pénteki turnus váltás miatt 8 óra alatt megérkeztünk .

Köszönjük ezt a lehetőséget  a ház tulajdonosainak.

A tapasztalataink alapján szombaton soha többé nem indulnánk el,mert össze sem lehet hasonlítani ezzel a pénteki indulással.(nincs torlódás és várakozás).

Remélem jövőre is segítségünkre lesz nyaralásunk megszervezésében.

Mindent nagyon köszönünk!

Üdvözlettel :

Csatáriné

 

 

 

 

 


[48-29] [28-9] [8-1]

 
Statisztika
Indulás: 2007-12-02
 
Kapcsolat
 
Időjárás/Tenger
 
Térkép
 
Közlekedés
 
Szigetek
 
Nemzeti Parkok
 
Horvát fotók
 
Čiovói fotók
 
Horvát nyelv
 
Csak úgy...

A nap vicce

 
Lábléc
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!